www.facebook.com/szevaszteso - VLOG: www.youtube.com/szevaszteso

szevaszteso

hopszimopszi...

2017. július 27. - szevaszteso

...annyira a Facebook oldalunkra koncentrálunk, hogy elfelejtettük itt is közzétenni, hogy "Fejet hajtunk a kérésetek előtt, és Gyuri máris nekiáll hegeszteni az új vlog epizódot világkörüli utunk következő állomásáról!  Köszönjük a visszajelzéseiteket, azért még kimaxoljuk a mélyvízi bulvárságot: KEDD reggel 9:00-kor az RTL-en, 21:35-kor pedig a Petőfi TV-n meséltünk érdekeseket. Ahogy mondani szoktuk: "jóóó lesz"! Köszönjük, hogy velünk tartasz, #szevaszteso!" 

Igen, az a kis csoffadt piros T betű jelzi, hogy ez ezen a héten kedden volt... :( a tanulság az, hogy légyszíves kövess minket Facebook-on, hogy ne maradj le a velünk kapcsolatos újdonságokról! :)

Köszönjük szépen, további klassz napot kívánunk! És persze finoman azt is jelezzük, hogy ennyi helyen eredhetsz a nyomunkba... ;)

fb_logo_bent_feher.png youtube_logo_negyzetes.png insta_logo.png bloghu_logo_1200.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szevaszteso.blog.hu/api/trackback/id/tr6712693281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása