www.facebook.com/szevaszteso - VLOG: www.youtube.com/szevaszteso

szevaszteso

mi

2017. július 18. - szevaszteso

kgy.jpg...vagyunk Kata és Gyuri.

Kata ingatlan értékesítő, emellett lakberendezőként tanul.
Gyuri szerkesztő, szövegíró, meg ilyen kreatív izé.

2017 januárjában indultunk el Budapestről, hogy megkerüljük a Földet. Erről szól a vlogunk, a #szevaszteso. Thaiföld, Szingapúr, Indonézia és Malajzia érintésével jutottunk el Új-Zélandra. Március óta itt lakunk egy autóban, amit mi építettünk át lakókocsivá. Dolgoztunk már kiwi földön, pakoltunk halat a kikötőben, vándoroltunk karnevállal, de túl vagyunk már egy lábtörésen és egy turistákat átverő autónepper lebuktatásán is.


Van mit mesélnünk, és meg is tesszük: ez a #szevaszteso! Egy összeröhögős útkeresés, világkörüli önirónia, felkészült balekolás és rácsodálkozás arra, hogyan zajlik az élet a távolabbi szomszédainknál.

Minden közösségi felületünkön az utazásunkkal kapcsolatos kalandjainkat publikáljuk, legyen az akár
- a Facebook oldalunk, ami információs központként üzemel, vagyis ahol minden friss, érdekes, vicces, aktuális infót megosztunk Veletek,
- a YouTube csatornánk, ahol kisfilmeken keresztül meséljük Nektek a budapesti indulásunk óta történteket,
- az Instagram oldalunk, ahová azokat a képeket töltjük fel, ami számunkra meghatározó (lenyűgöző, elragadó, meseszép, nyálcsorgató) helyekhez vagy pillanatokhoz kötődnek,
- és persze itt van az oldalunk a blog.hu-n, ahol a hosszabb lélegzetvételű, írásos beszámolók kapnak helyet, és ahonnan az Indexre is ki szoktak menni az írásaink.

(Az augusztusi Elle magazinban a "Free Spirit" jegyében meséltünk arról, hogyan is jutottunk el Új-Zélandig: ez picit hosszabb, színesebb-ízesebb bemutatkozás a fentieknél.)

Ha pedig lusta vagy olvasni, itt van még egyszer a lényeg, 50 másodpercben: 

 

 

Örülünk, ha velünk tartasz - és szerintünk Te sem fogod megbánni. ;)

fb_logo_bent_feher.png youtube_logo_negyzetes.png insta_logo.png bloghu_logo_1200.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szevaszteso.blog.hu/api/trackback/id/tr1412671153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása