www.facebook.com/szevaszteso - VLOG: www.youtube.com/szevaszteso

szevaszteso

A szüzesség elvesztése Szingapúrban (vlog ep004)

2017. május 06. - szevaszteso

Az elmúlt héten volt itt (Új-Zélandon) egy kis zavar az erőben, mert csak olyan helyeken jártunk, ahol nem volt se zuhany, se áram, se térerő. Otthon megszoktam, hogy ezek a dolgok együtt járnak, mint az Earth, Wind and Fire, de itt most eléggé szétesett a banda…

Jó hír, hogy 3 éjszaka elteltével tegnap végre sikerült zuhanyoznunk 2,5 dollárért fejenként (kb. 500 Ft) egy uszodában! A tapasztalatok:
- annyira nem is vagyok lesülve
- az emberek nem is beszélnek olyan halkan
- megvan a kék alsógatyám.

Ez pedig itt a negyedik vlog epizód, amit ezúttal végre egy stílusos irodában sikerült összeraknom. Szingapúri kalandozásaink kezdődnek ezzel, amikről nyilván mondanom sem kell, hogy teljesen másképp alakultak, mint ahogyan azt valaha is képzeltük...

Indzsoj, és kérlek iratkozz fel a YouTube csatornánkra is (https://www.youtube.com/szevaszteso), hogy lássam, nem dolgoztam hiába. :)

Köszi tesó! ;)

(Itt lehetsz még naprakész belőlünk: http://www.facebook.com/szevaszteso - de hiszen úgyis tudod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szevaszteso.blog.hu/api/trackback/id/tr9712484543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tlantos 2017.05.07. 07:41:38

Merre jartok?
Irnatok egy emailt a nickem kukac freemailre?
süti beállítások módosítása