www.facebook.com/szevaszteso - VLOG: www.youtube.com/szevaszteso

szevaszteso

Mennyibe kerül Új-Zéland? (vlog ep007)

2017. június 10. - szevaszteso

Nem, nem eladó, csak Katával a felénél járunk a Föld megkerülésének, vagyis most éppen a szigetország van terítéken. Itt összeszedtem már, mennyibe került idáig az utunk (a Thaiföld, Szingapúr, Indonézia, Malajzia útvonalon), a hobbitok földjére lépve viszont elfogyott a pénzünk...

Elsőként egy vándor karneválnál találtunk munkát, ahol a dodzsemek, hullámvasutak és óriáskerekek építésében és bontásában segédkeztem, illetve a rendezvények alatt a körhinta operátora voltam. Kata eközben (a még Malajziában eltört lábával) jegyeket árult – mármint nem a lábával árulta a jegyeket, de hát érted. Aztán jött a kiwi szedés és minőségellenőrzés, de egyszer ez a szezon is véget ér, úgyhogy folyamatosan munkára vadászunk.

Elképesztő, hogy a világnak ezen a felén milyen lehetőségek vannak, friss vlog epizódunkban pedig pont arról mesélünk, mibe kerül az élet errefelé.

Akit csak a matek érdekel, az kattintson ide, hogy odaugorjon a videóban!

 

  

Itt tudsz még a nyomunkba eredni: 

youtube_logo_negyzetes.png fb_logo_bent_feher.png insta_logo.png bloghu_logo_1200.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szevaszteso.blog.hu/api/trackback/id/tr1512582899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása