www.facebook.com/szevaszteso - VLOG: www.youtube.com/szevaszteso

szevaszteso

Egymillió(s) érvünk van...

2017. április 14. - szevaszteso

És nagyon örülünk annak, hogy az az S betű nem a második szóhoz tartozik. Annak viszont kevésbé, hogy elég keményen átvertek minket egy autóvásárlásnál. Kiderült, hogy a kocsi egy marék Erzsébet utalvány, az eladó persze teljesen eltűnt, mi pedig komoly szervezkedésbe és nyomozásba kezdtünk, mielőtt a rendőrséget is bevontuk volna a dologba.

(Itt Auckland-ben történt mindez 3 héttel ezelőtt: már megérkeztünk Új-Zélandra (Welcome! :D), a blog történetei pár héttel le vannak maradva.)

Szóval egyrészt most minden megtakarított pénzünk ebben a roncsban áll, másfelől pedig rengeteg időnk ment el ezzel a dologgal (a munkakeresés, dolgozás és blogolás mellett), így viszont sajnos a vlog tényleges indulása is csúszik egy kicsit...

Annak idején a gimis tesi tanárom, Rudi bá, csak nyílt törés és lőtt seb esetén fogadott el felmentést, úgyhogy most összeraktam Nektek egy promót arról, hogy milyen TEK-es (Turista Embervadász Kommandászat) eszközökkel ütöttünk rajta azon a nyomorulton, aki átvert minket. Mert hát hiába szívatja az a fogalmatlan a kiszolgáltatott turistákat, ha egyszer agent Katanszky és detective Gyurkovich ott vannak a résen.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szevaszteso.blog.hu/api/trackback/id/tr3612404873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása